Els consultoris de salut de platja amplien l'horari al juny

Benicāssim - La regidora de Salut Pública, Vanessa Batalla ha anunciat l'ampliaciķ del servei d'atenciķ sanitāria dels consultoris per a desplaįats que s'ubiquen en la zona de platja

DiarideBenicassim.com - 05/06/2017

Batalla ha assenyalat que "som una destinació amb màxima qualitat d'atenció i serveis per als que trien la nostra localitat per a passar les vacances i això es demostra amb l'atenció amb què activem tots els recursos que qualsevol visitant puga necessitar. Abans que res els de salut, que és el més important. Per això, per a començar a funcionar i que estiga tot amanit per als primers turistes i residents, s'obrin i amplien l'horari els consultoris d'Azulmar i carrer Vila-real”

Els horaris amb que obrin els consultoris seran:

 

    • Azulmar, (av Ferrandis Salvador, 147- Telèfon 964 392961)

De 8:30 a 14 hores - tots els dies laborables excepte dissabtes i festius

    • Vila-real, (c/ Vila-real, s/n-baixos- Apt. Mediterráneo Vela - Telèfon 964 392274)

De 12 a 14:30 hores - tots els dies laborables excepte dissabtes i festius

 

A més, les urgències, els casos greus o aquelles persones que necessiten atenció mèdica fora de les hores de consulta determinades en aquests consultoris, hauran d'acudir al Centre de Salut del poble per a ser atesos per l'equip permanent. El telèfon del Centre de Salut és el 964 739870 i el d'urgències del propi Centre de Salut el 964 73 98 75.

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets