El congrés internacional de 'bodywisdom' centra la cinquena edició en el moviment conscient

Benicàssim - L'Ajuntament de Benicàssim col·labora un any més amb l'organització a Benicàssim del V CongrésInternacional Bodywisdom Spain, a què assistiran desenes de congressistes de tot el món

DiarideBenicassim.com - 06/06/2017

A la presentació del congrés han assistit aquest matí la regidora de Turisme, Elena Llobell, i la responsable del congrés, Bibiana Badenes.

Llobell ha destacat que “la confortabilitat i l'entorn natural tant de platja com de muntanya fan de Benicàssim el lloc ideal per a disfrutar d'un turisme saludable i tranquil tot l'any. Aquests són els valors que es posen de manifest en aquest congrés que es converteix així en el millor ambaixador del municipi per a aquest turisme fonamentat en la salut i qualitat de vida com a eix d'atracció turística”.

"Moviment conscient" és el tema triat per a enguany. El congrés està especialment pensat per a metges, fisioterapeutes, terapeutes corporals i del moviment, psicòlegs i professors de ioga, pilates i tai-txi, però també a tots aquells que vullguen conéixer de primera mà el potencial que els tractaments integrals tenen sobre la salut i el benestar de les persones. Aquesta cita amb el turisme de benestar se celebrarà del dijous 8 de juny al dissabte 10, en aquesta magnífica localitat valenciana.

El moviment conscient és un mode efectiu de reduir l'estrés i les seues conseqüències, i té associada una sèrie de beneficis físics. Hi ha estudis que han demostrat que el ioga i el tai-txi, per exemple, aporten beneficis per a la salut que inclouen un augment de la flexibilitat, millor equilibri i coordinació, millors temps de resposta i funció pulmonar, més condicionament cardiovascular i inclús pèrdua de pes. Els beneficis psicològics de les pràctiques de moviment conscient inclouen relaxació, més serenitat i concentració i una millora general de l'estat d'ànim.

Al congrés assistiran ponents d'altíssima qualitat com Fiona Winter (Regne Unit) que parlarà sobre el gaudi a través del moviment conscient amb la seua ponència “Mmm…..Movement, Music, Mindfulness “. Andrea Royen i Ducan Hogg (Austràlia) abordaran el moviment conscient amb la seua intervenció “Body harmony TM” o el Dr. Roberto Mitelpunkt (Israel), qui oferirà la xarrada “Txi-kung per a la salut: del moviment conscient al fluir sense amarres”. A més també hi haurà ponents nacionals de prestigi com: Hel·lena Barqueta, antropòloga i primera espanyola formada en 5 Ritmes de Gabrielle Roth, la doctora Raquel Coscaron o la cantant Isabel Villagar.

Cal destacar que enguany l'assistència al congrés té un al·licient especial per als alumnes de l'UJI, que poden aconseguir amb la participació un crèdit de lliure configuració.

Elena Llobell i Bibiana Badenes han assenyalat que “aquest congrés és una forma de potenciar el concepte de vacacions intel·ligents promocionant una classe turista especialitzat i que arriba a Benicàssim disposat a xalar intensament”.

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets