Benicàssim es proposa augmentar un 12% més la recollida selectiva de vidre aquest estiu

Benicàssim - L'Ajuntament de Benicàssim vol tornar a demostrar la consciència ambiental aspirant un any més a superar la recollida selectiva de vidre durant el període estival

DiarideBenicassim.com - 12/06/2017

Com cada any, l'entitat Ecovidrio posa en marxa un “concurs” per a potenciar la sensibilització de la població amb la recollida selectiva de vidre a l'estiu i premia els establiments d'hostaleria i ciutats que més es comprometen amb el medi ambient.

En l'edició de 2017, tal com ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Clemente Martín, “volem optar a repetir èxit d'anys anteriors, inclús pujar-lo una miqueta més. Aquest estiu volem aconseguir arreplegar, com a mínim, 31 tones més que l'any passat, cosa que suposaria augmentar un 12% la recollida selectiva de vidre. Creiem que ho podem aconseguir perquè cada vegada més, els restaurants i cafeteries, hotels i altres establiments estan més conscienciats que la col·laboració de tots ens ajuda a millorar el nostre entorn”.

La campanya de l'estiu 2017 ha començat ja amb la posada en marxa de les accions d'informació als establiments, que agents d'Ecovidrio visiten i als quals proposen participar en la iniciativa.

Als establiments que hi participen se'ls atorga un distintiu de “local compromés amb el reciclatge de vidre”, a més de poals amb el volum d'ompliment que s'adapte a les possibilitats d'espai del local. Durant l'estiu, els agents de la campanya faran visites per a avaluar el grau d'implicació i reciclatge que realitza per a poder participar en els sortejos d'Ecovidrio i optar a diferents premis.

A més, Clemente Martín ha assenyalat també que els contenidors de vidre es folraran en vinil amb motius divertits que conviden a usar aquest sistema d'arreplega sostenible i que a més, donen un toc simpàtic a eixe mobiliari urbà.

Martín ha volgut fer una crida també als ciutadans a comprometre's amb el reciclatge i advertir als serveis municipals si, en algun moment, es detecta algun error en el reblit dels contenidors “volem ser un exemple de conscienciació, però també de neteja i per a això, hem de col·laborar tots, l'Ajuntament, Ecovidrio i els ciutadans”.

 

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets