Benicāssim se sumarā a les ciutats europees que donen suport a l'economia circular

Benicāssim - L'alcaldessa de Benicāssim, Susana Marqués, defensarā la necessitat que el municipi se sume als principis que van inspirar l'anomenada Declaraciķ de Sevilla

DiarideBenicassim.com - 30/06/2017

Un manifest de caràcter governamental local que van impulsar en la capital andalusa les ciutats que formen part de la Consell de Govern de Ciutats pel Clima de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i que Marqués va subscriure com a participant, però que ara ha de ratificar-se en el Ple municipal.

Marqués ha assenyalat que “des de tots els municipis d'Espanya hem de conscienciar-nos que el futur de les nostres ciutats passa pel respecte que tinguem per l'entorn. Hem d'aconseguir un desenvolupament sostenible que garantisca la nostra viabilitat en temps futur. Això a Benicàssim ho tenim molt ben aprés i ho posem en pràctica diàriament. Ser un destinació turística de qualitat, amb una oferta natural i ambiental singular i excepcional com tenim, costa treballar amb una gestió equilibrada en què els qui desenvolupen les seues activitats ací han de complir requisits ambientals que garantisquen que no es perjudica el nostre medi, no només natural, sinó també urbà”.

 

L'alcaldessa ha recordat que Benicàssim “és un exemple de compromís pel clima. Ací hem fet un gran esforç per impulsar un pla d'eficiència energètica que reduïsca la contaminació lumínica i el consum d'energia. Desenvolupem programes de tractament ambiental de parcs i jardins sostenibles i reduint cada any més els productes fitosanitaris químics; impulsem beneficis fiscals per a les vivendes que aposten per les energies alternatives, potenciem el reciclatge i l'arreplegada de residus selectiva, tenim un programa pioner de reutilització d'aigües i així una innumerable llista d'accions dirigides a obtindre una millor qualitat ambiental i de vida dels nostres veïns”.

Són els avanços d'una completa aposta per la gestió municipal i política basada en la responsabilitat i sostenibilitat ambiental que es durà a terme a partir d'ara amb la implementació de la Declaració de Sevilla en les accions municipals.

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets