Fent mes poble (Victor Garcia)

Fent mes poble

Opinions de Victor Garcia

Alcalde de l´Alcora - DiarideBenicassim.com - 25/04/2016

Una de les apostes del govern de l'Alcora ha sigut la posada en marxa de "Viu l'Alcora”, un programa que té diversos objectius: oferir opcions d'oci per a totes i tots, incentivar l'economia local, fomentar la pràctica esportiva, dinamitzar els parcs i jardins, i en definitiva, que l'Alcora estiga més viva que mai. Està clar que, també en la gestió dels esdeveniments, el PP i el govern de progrés seguim models molt diferents. El PP, en els quatre últims anys, va apostar per fer grans concerts que, sense posar en dubte la qualitat dels artistes, van suposar una elevadíssima inversió i molt pocs beneficis per a l'Alcora. Concretament, en quatre concerts, es van gastar més de 200.000 euros dels diners públics. Es va cobrar entrada i tots els beneficis van anar a parar a una promotora, és a dir, a una empresa privada Ara, reduint moltíssim el cost, s'està ampliant i diversificant l'oferta. Es tracta de fer més amb menys i amb un impacte econòmic directe molt major per al poble, per a la gent de l'Alcora, per als negocis locals.... A més de totes les activitats noves, la finalitat és potenciar i posar en valor les nostres festes i tradicions, aquelles que ens fan diferents i únics com a poble. Molta gent ens trasllada que "ara es fan moltes més coses a l'Alcora i es pensa en tots". Bon senyal. Seguirem, doncs, treballant en este sentit, dinamitzant i fent més poble.


 

 


 

 

Tornar    Veure totes les seues opinions

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets