De Benicàssim al món (Javier Moliner)

De Benicàssim al món

Opinions de Javier Moliner

President de la Diputació de Castelló - DiarideBenicassim.com - 28/02/2013

Des de les últimes eleccions municipals, Benicàssim creix. Creix en pluralitat, en respecte democràtic, en tolerància, en oportunitats, en il·lusions i esperances de recuperar el temps perdut i situar-se en el lloc que mereix dins de la província de Castelló. Els veïns de Benicàssim ens han llegat, al llarg de la seua història, un exemple de superació i generositat. Van ser ells els que van convertir un xicotet municipi costaner en un dels grans ha convertit la celebració del Festival Internacional de Benicàssim en un dels millors ambaixadors de la província en el món.

Per això la Diputació de Castelló no ha deixat de recolzar-ho, no sols el festival o altres cites musicals que es concentren en l'estiu benicense, sinó tots els projectes que emanen del municipi. Perquè fer gran Benicàssim, millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans, és fer gran la província de Castelló. En la institució provincial ho tenim clar i continuarem impulsant quantes iniciatives ens sol·licite la seua alcaldessa i diputada provincial, Susana Marqués.

Benicàssim creix també en oportunitats i en cobertura informativa en tots els mitjans físics o digitals. Estos últims, als que pertany este Diari de Benicàssim, juguen un paper fonamental per a portar l'actualitat informativa del municipi als cinc continents. Per això vull felicitar-vos per la vostra labor i animar-vos a continuar en eixa senda informativa de prestigi i proximitat.

 

Tornar    Veure totes les seues opinions

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets