Nicolau tanca dos anys de “proximitat, transparència i noves oportunitats per a la ciutadania”

Plana Alta - L'alcaldessa d´Almassora comunica al ple la seua renúncia, que la portarà a assumir la primera tinença d'alcaldia a partir del pròxim dissabte

DiarideBenicassim.com - 12/06/2017

 Susanna Nicolau ha donat compte al ple aquest migdia de la seua renúncia com a primera alcaldessa electa de la història d'Almassora, tal com marca el pacte de govern aconseguit entre Compromís i PSPV en 2015. La primera edil durant els últims dos anys passarà a ocupar la primera tinença d'alcaldia a partir del pròxim dissabte, quan Merche Galí assumisca l'alcaldia de l'Ajuntament d'Almassora.
Nicolau ha assegurat que els seus dos anys de manat han estat marcats per “la proximitat, la transparència i la comunicació directa amb la ciutadania, unes línies que hem aplicat per a crear noves oportunitats i obtenir el model d'administració local, flexible i àgil, que els ciutadans necessiten”. Amb el benestar social i la millora de les persepectivas de futur i d'ocupació per als veïns com a pilars fonamentals, l'edil ha confirmat que el canvi “ha fet possibles nombrosos avanços i millores en la vida diària dels almassorins”.
Malgrat les diferències polítiques, tots els portaveus dels grups municipals han destacat el tracte personal i la proximitat de l'alcaldessa Nicolau i han posat de manifest la predisposició al diàleg de la qual ha fet gala.
Entre els èxits de la seua gestió, Nicolau ha subrallat “el creixement i millora de les instal·lacions dedicades a cura dels nostres majors, com la Unitat de Respir de Santa Quitèria i la Residència Municipal de Persones Majors i Dependents”, així com el desenvolupament de nombroses polítiques socials i fiscals enfocades a “protegir els més vulnerables”. També en el terreny de la protecció mediambiental i patrimonial, l'edil ha incidit en la posada en valor d'espais com la Vila, el riu Millars, la costa, el paratge de Les Goles i el jaciment del Torrelló.
“Ara és el moment d'executar totes aqueixes actuacions previstes amb les quals construirem  l'Almassora del futur, una labor que serà més senzilla gràcies al suport que la Va unir Europea ens ha donat amb la concessió de cinc milions d'euros de fons Edusi”, ha assegurat. Per a consolidar aquest projecte, Nicolau confia “plenament” en la seua successora, Merche Galí.
A més de la primera tinença d'alcaldia, l'edil ocuparà des de dissabte que ve les delegaciones d'Igualtat, Participació Ciutadana, Transparència i Modernització, en els quals assumeix reptes com la materialització de polítiques locals de promoció de l'equitat entre homes i dones, gràcies a la incorporació d'una agent especialitzada, o la posada en marxa d'una nova web municipal. També a partir d'aquesta data, l'edil d'Hisenda, Activitats i Contractació, Roger Beltrán, i el regidor de Seguretat, Ocupació, Comerç, Consum, Recursos Humans, Indústria i Agricultura, Santiago Agustí, intercanviaran les seues delegacions.

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets