Almassora presenta la seua programaciķ cultural d'estiu amb cinema gratuīt i concerts en les ermites

Plana Alta - La regidora de Cultura, Isladis Falcķ, ha presentat en roda de premsa els esdeveniments culturals programats per a aquest estiu

DiarideBenicassim.com - 27/06/2017

 La zona de Santa Quitèria i el districte marítim gaudiran de vuit pel·lícules, sis concerts i del servei de ludoteca. L'Ajuntament d'Almassora ha elaborat aquesta oferta cultural gratuïta íntegrament per a satisfer la demanda dels veïns de la localitat que es traslladen a les seues segones residències amb motiu de les vacances d'estiu.
Per un costat, el cinema d'estiu torna a ser protagonista per segon any consecutiu. La platja de Benafelí acollirà tots els dissabtes de juliol i agost una pel·lícula diferent, mentre que en Santa Quitèria s'emetrà el mateix film el dimecres següent. Les sessions començaran en tots dos llocs a les 22.30 hores, a excepció del dissabte 12 i el dimecres 16 d'agost, que no s'emetrà cap pel·lícula.
Les famílies podran gaudir de les següents vuit projeccions de caràcter gratuït: “Angry Birds” (1 i 5 de juliol), “Alicia a través del espejo” (8 i 12 de juliol), “Teresa y Tim” (15 i 19 de juliol), “Cazafantasmas” (22 i 26 de juliol), “Ice Age – El gran cataclismo” (29 de juliol i 2 d'agost), “Zipi y Zape y la isla del capitán” (5 i 9 d'agost), “Cigüeñas” (19 i 23 d'agost) y “El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares” (26 i 30 d'agost).
En segon lloc, la ludoteca d'estiu romandrà oberta des del 3 de juliol fins al 31 d'agost. Els més xicotets podran gaudir de tot tipus de jocs i activitats en la platja de Pla de la Torre els dimarts i dijous des de les 18 a les 20 hores. La platja de Benafelí comptarà amb aquest servei els dimarts i dijous des de les 11 fins a les 13 hores, així com els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores. Finalment, Santa Quitèria gaudirà de la seua ludoteca els dilluns, dimecres i divendres d'11 a 13 hores.  
L'última activitat cultural programada per a aquest estiu per la Regidoria de Cultura són els concerts en les ermites. Per segon any consecutiu també, els veïns podran gaudir de diferents actuacions repartides per les capelles d'Almassora. Els concerts seran durant sis divendres repartits entre els mesos de juny, juliol i agost. Aquest pròxim divendres 30 comença la ronda de concerts amb la participació de la Orquestra de guitarres de l'escola Haro Estudis Musicals en l'ermita del Roser del Mar a les 20.00 hores.
Idèntic escenari acollirà al Cor d'Adults de l'Escola de Música Mestre Agut Manrique el 7 de juliol. El 21 de juliol arribarà el torn del duo Toni Ripollés i Ana Archilés en la capella de Santa Quitèria. Ja en el mes d'agost, un quartet de clarinet serà el protagonista en l'ermita de Sant Josep de l'Horta el divendres 4, mentre que en la capella de Sant Antoni actuarà un quartet de trompes el dia 18. Finalment, el divendres 25 un quartet de corda tancarà el cicle de concerts en l'ermita de Sant Joan.

 

Tornar

 


http://benicassimcultura.es/
Restaurante Terraza TorreonHoteles Intur (Hoteles en Castellon) logo facsaEventos Intur Restaurante calparadis (Castellon)
Ajuntament de L Alcora logo fobesa logo aquarama ACD Benicense Ajuntament de Vila-real. Regidoria economia Ajuntament de Vila-real. Regidoria Normalitzacion linguística Ajuntament de Vila-real
DiarideBenicassim.com
Email: info@diaridebenicassim.com
© Diari de Benicassim - Reservats tots els drets